Jednostavne cool frizure za školu

Za ovu cool  frizuru sa pletenicama potrebna je špangica i gumica za kosu plus malo dobre volje i znanje za praviti pletenice. Vrlo jednostavna ali efektna frizura.
Prvo napravi pletenicu na jednoj strani glave i privremeno je zakopčaj  špangicom.
Zatim napravi pletenicu sa druge strane glave i pripremi običnu crnu gumicu za kosu kojom ćeš potom svezati obadvije pletenice.

Evo kako izgleda frizura!
Druga frizura još je i brža a ne zaostaje ni najmanje za prvom po ljepoti. Sve što vam treba je obična crna gumica za kosu i ukras po želji. Za kraj da bi frizura izgledala još efektnije iako može i bez ukrasa. Jednostavna cool frizura za školu.
 Zavežite kosu u rep  sa crnom gumicom.

Potom rastegnite na dva dijela rep i provucite ostatak kose kroz njega bit će vam jasnije ako pogledate sliku. Zapravo je vrlo jednostavno. Super je na ravnoj i dugoj kosi. Ukoliko imate kovrčavu preporučljivo je prvo je izravnati. Na slici ispod prikazano je kako je razdijeliti na dva dijela.
Potom provući rep kroz rupu koju ste prethodno napravili.
I za kraj evo frizure koju ste napravili možete dodati cvijet ili neki drugi ukras ali i bez toga frizura će izgledati jednako dobro. Nadam se da vam se sviđaju prijedlozi.
 Stavite ukras i to je to!
Spremni ste za školu!
Pogledajte post da se sami ošišate KLIKNITE OVDJE DA VIDITE POST KAKO DA SE SAMI OŠIŠATE

Popularni postovi s ovog bloga

Što znače brojevi na grudnjacima

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane