Šminkanje za male oči

Ako imate male oči i ne znate kako se našminkati evo nekih savjeta koji vam mogu pomoći u tome. Znam, imam par prijateljica koje muku muče sa šminkom i što god naprave oči im na kraju šminkanja izgledaju još i manje. Zato sam se sjetila da par savjeta podijelim s vama. Nemojte na kapke stavljati tamna sjenila jer će vam učinak biti suprotan, tamna boja samo će naglasiti oči i vrlo jednostavno oči će izgledati još i manje. Zato je moj prvi savjet stavljajte što
svijetlija sjenila i neutralne boje,




zemljanje tonove


i roze.
Najvažnije uvijek uvijajte trepavice, iako sam sigurna da to obvezno i radite, trepavice otvaraju pogled i oči izgledaju odmah ljepše.


Stavite crnu maskaru na gornje trepavice, a smeđu na donje. Nije komplicirano ali je izvrstan trik za instant veće oči i prirodniji izgled istih. Bolje nego tonu maskare trpati samo na gornje trepavice zar ne? Stavite tanku crtu crnog tuša na gornji kapak i izvucite lagano izvan ruba oka kao da želite imati mačkaste oči.


Mislim da i sami znate važnost dobre maskare koja stoji samo na trepavicama a ne otpada polako po licu i ne daj Bože da se malo zalijete vodom odmah izgledate  kao otopljeno strašilo. Volim Max Factor 2000 Calorie.
Stavite bijelu olovku uz rub donjih trepavica i u krajeve oka da otvori pogled. Najmoćnija stvarčica za male oči je bijela olovka. Od druge polovice do kraja oka izvucite crtu smeđom olovkom mora biti dobra smeđa koja se lako nanosi. Da ne iritirate oči.

Evo jednog primjera kako dobra šminka čini čuda, ima naravno umjetne trepavice ali ipak razlika je ogromna.

.
Evo 2 look- a za kraj, pa koji je više vaš stil to sami odaberite. Jer najbitniji je vaš stil. Što se vama sviđa je na prvom mjestu, a zatim slijede razne varijante šminkanja. Nadam se da ćete biti zadovoljne rezultatom.

Ili prirodniji look broj 2
Pogledajte što više vašim očima odgovara s tušom na gornjim kapcima ili bez tuša.


Sretno sa šminkanjem i nemojte zaboraviti ostaviti komentar kako vam se sviđa izgled očiju slijedeći ove savjete.

Popularni postovi s ovog bloga

Što znače brojevi na grudnjacima

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane