Šminka tutorial kako se našminkati

Sviđa li vam se ovakav look? Želite li naučiti i sami postići mističnu arapsku ljepotu? Onda slijedite tutorijal za šminkanje. Bitno je imati svježe opranu razbarušenu kosu, koja će izvrsno odgovarati uz jaki make up. Dakle za blago valovitu kosu stavite malo laka za kosu na nju i pritisnite ju prstima. Brzo ćete imati razbarušenu valovitu kosu uz volumen ako pošpricate uz tijeme. Idealno ako nemate puno vremena za uređivanje.Ovo je tutorijal za šminku gdje ćete naučiti kako se pravilno našminkati.
Dakle za početak stavite tekući puder na lice i razmažite ga velikim debelim kistom ili prstima ako nemate kista. Važno ga je dobro zagrijati među prstima pa potom staviti na kožu. Zatim ćemo započeti sa uređivanjem obrva uzmite smeđe sjenilo vrlo tamno i kist i stavite sjenilo na obrve da dobijete dosta tamnije obrve.

Zatim debelim kistom nanesite ljubičasto kremasto sjenilo na kapke i ispod očiju uz rub trepavica. Preporuke za korištenje kremastog sjenila prije onog u kamenu zbog veće pigmentacije boje. Prikazano na slici ispod.
Zatim stavite ružičasto sjenilo u kamenu prikazano na slici ispod.
Tako sa istom četkicom stavite ružičastu boju ali samo do pola kapka i ostatak sa čistom četkicom izblendajte ili lagano izbrišite, razmažite prema gore ostavite oko 1,5 cm do obrva ne stavljajte sjenilo na cijelu dužinu kapka! Pogledajte sliku ispod krenite od strane nosa do pola kapka stavite sjenilo.


A sada izblendajte čistim kistom prikazano na slici ispod.
Stavite tamno crno ljubičastu uz sami rub kapka i izvucite crtu duž oka, zatim vraćajte kist prema sredini oka unazad tako ćete dobiti tamni kut. Kao za mačkasti look! Ne zaboravite prikazano na slici ispod.

Također izblendajte čistim kistom prema van ruba da ne bi bile proštre crte. Da bi se postigao ujednačeniji look. I stavite tamno ljubičasto sjenilo ispod očiju.

Zatim svijetlo rozu stavite uz donju kut oka i razmažite.

Zatim stavite crni tuš možete staviti i u gelu pa ga izvući kistom. Ali ako imate onaj obični sa štapićem bit će sasvim u redu. Samo se potrudite ga staviti što mirnijom rukom i to ispod oka i na kapak. Rekla sam ovo je jača šminka. Također za one koji nisu toliko spretni imate za kupiti tuš u olovci koji je vrlo jednostavan  za nanijeti. Svakako provjerite da se nije osušio, zna se dogoditi.

 

Svijetlo žuto sjenilo ili bež nanesite uz obrve i stavite maskaru.

Stavite umjetne trepavice Mac Cosmetics broj 12 i ljepilo Duo.


 Trepavice uzmite pincetom i to za sredinu.
Pincetom ih stavite na rub trepavica uz oko i još ih malo namjestite pincetom. Krenite od ruba oka ( od nosa) pa pritisnite prstom kako bi se zalijepila također to napravite sa sredinom i krajem trepavica. Pritisnite prstom kada ste upotpunosti  sigurni da su na pravom mjestu i da vam ne smetaju.

 Evo kako oči izgledaju ljepše uz dodatak umjetnih trepavica.
Zatim nanesite ružičasto rumenilo na obraze, a bronzer na čelo nos  i bradu.

Za kraj stavite rozo sjajilo na usne i to je to. Spremnite ste za izlazak kao prava sexy lutkica! 

Evo izgled prije i poslije šminke.


Ne zaboravite staviti malo jače boje i na vaše nokte. Osjećat ćete se odmah moćnije uz jaču boju na noktima.
Kako je danas petak želim ti super ludi izlazak i iskoristi ovaj predivni make up da zablistaš u subotu!

Popularni postovi s ovog bloga

Što znače brojevi na grudnjacima

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane