Šminkanje očiju s ljubičastom olovkom

 Meni je ovaj look  idealan. Možete izabrati želite li ljubičasto sjenilo na kapcima uz dodatak crne olovke za sexy look kao Rihanna na slici ili kao u turtorijalu lagani look sa ljubičastom olovkom ispod oka uz rub trepavica za romantični i prirodniji look. Dobro osvježenje pogotovo ako se stalno šminkate na isti način. Ljubičasta olovka na očima sigurno ističe svaku boju očiju i mislim da pristaje svima, uz neku lijepu haljinu cvijetnog uzorka izgledat ćete romantično
Ruž ili sjajilo ovisi što volite neka bude neutralne boje, kako ne bi istovremeno isticali i usne. Ako se odlučite za ruž uzmite neutralan i trajan i na njega samo malo stavite sjajilo. Ruž će ostati a, sjajilo uvijek može dodati, a ako ga i ne stavite opet ćete super izgledati i biti sigurni da vaša šminka  neće ostati na čaši.
Ne zaboravite prije toga hidratizirati usne jer ruževi koji drže po par sati na usnama lako ih isuše. Možete mjesto sjajila staviti Labello jer uz lagane boje ima i voćne mirise, koji će izluditi vas i vašeg dečka.
Probajte nećete pogriješiti.
Kiss, kiss od Trendy.


Popularni postovi s ovog bloga

Što znače brojevi na grudnjacima

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane