Frizura Jessica Alba za vjenčanja, mature...


Zavirite malo da naučite sami napraviti neodoljivu frizuru kakvu nosi poznata glumica Jessica Alba.  Detaljan opis uz slike koje će vam pomoći naučiti kako da sami napravite ovu predivnu frizuru. Trebat će vam dosta vremena i strpljenja ali će se trud sigurno isplatiti. Izgledat ćete kao da ste došli upravo iz frizerskog salona.Frizuru možete napraviti ako imate kosu do ramena i dužu. Frizura je idealna ako idete na maturu, vjenčanje i nekakve svečanije zabave. Ova  frizura je jednostavno neodoljiva. Zato škicnite malo da naučite sami napraviti neodoljivu frizuru kakvu nosi Jessica Alba. Ako vam se frizura čini previše formalna malo je razbarušite prstima i ostavite par pramenčića oko lica. Tada je možete nositi i na ne tako svečane događaje. Ukoliko imate šiške stavite ih na stranu i ostavite par pramenčića oko lica i oko ušiju, a ostatak kose uvijte i radite sve kao za ovu frizuru.
Za početak koristite šampon i pjenu za volumen.
Prvo podignite šiške i odredite šnalom sredinu. Zatim napravite stazicu, a ostatak kose počešljajte prema nazad.

Zakopčajte šnalom kosu.


Razdvojite kosu na dva dijela i od prednjeg dijela počnite raditi  francusku pletenicu. Kada je napravite do uha počnite raditi normalnu pletenicu. Dakle ne stavljajuću novu kosu u pletenicu. Kada završite, pletenicu zakopčajte šnalom.
Dakle morate napraviti dvije pletenice, svaku sa jedne strane glave. Zatim spustite onaj dio kose koji ste češljali prema nazad.
Za volumen pošpricajte lakom za kosu i držite par sekundi kosu.
Zatim plenice pričvrstite šnalicama zajedno sa izdignutim dijelom kose i potom sve skupa odvojite od ostatka kose.


 

Potom uzmite uvijač i počnite kovrčati ostatak kose. Kada jedan pramen nakovrčate tada ga zakopčajte malom šnalicom. I tako kovrčajte ostatak kose i svaki pramen zakopčajte.

Pramen po pramen uporno uvijati i kopčati šnalicama stvarajući predivnu frizuru.
Uvijajte pramen po pramen i zatim prstima ih motajte i šnalicom zakopčajte. Potom maknite velike kopče kojima ste odvojili pletenice i  donji dio kose.Zatim nastavite kovrčati raspuštenu kosu i slagati gnijezdo. Svaki pramen namotajte na prst i potom ga zakopčajte šnalom.


I to je to ovako bi trebala izgledati frizura od glumice Jessice Alba!Broj komentara: 5:

  1. alaaaaaaaaaaaaa cool frizura

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Nisam to je video sa Youtube- a sa kojeg sam skidala slike i postavila ih uz objašnjenja i korake za ovu izvrsnu frizuru.

      Izbriši