Preskoči na glavni sadržaj

Jednostavne cool frizure za školu

Za ovu cool  frizuru sa pletenicama potrebna je špangica i gumica za kosu plus malo dobre volje i znanje za praviti pletenice. Vrlo jednostavna ali efektna frizura.
Prvo napravi pletenicu na jednoj strani glave i privremeno je zakopčaj  špangicom.
Zatim napravi pletenicu sa druge strane glave i pripremi običnu crnu gumicu za kosu kojom ćeš potom svezati obadvije pletenice.

Evo kako izgleda frizura!
Druga frizura još je i brža a ne zaostaje ni najmanje za prvom po ljepoti. Sve što vam treba je obična crna gumica za kosu i ukras po želji. Za kraj da bi frizura izgledala još efektnije iako može i bez ukrasa. Jednostavna cool frizura za školu.
 Zavežite kosu u rep  sa crnom gumicom.

Potom rastegnite na dva dijela rep i provucite ostatak kose kroz njega bit će vam jasnije ako pogledate sliku. Zapravo je vrlo jednostavno. Super je na ravnoj i dugoj kosi. Ukoliko imate kovrčavu preporučljivo je prvo je izravnati. Na slici ispod prikazano je kako je razdijeliti na dva dijela.
Potom provući rep kroz rupu koju ste prethodno napravili.
I za kraj evo frizure koju ste napravili možete dodati cvijet ili neki drugi ukras ali i bez toga frizura će izgledati jednako dobro. Nadam se da vam se sviđaju prijedlozi.
 Stavite ukras i to je to!
Spremni ste za školu!
Pogledajte post da se sami ošišate KLIKNITE OVDJE DA VIDITE POST KAKO DA SE SAMI OŠIŠATE

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Ukoliko želite promijeniti frizuru kod kuće i ošišati se stepenasto  upotrijebite ovaj trik sa gumicom za kosu,  nakon koje vam kosa lepršavo pada.  Slobodno se na taj način možete šišati i ako imate srednju dužinu kose. Na ujednačen način napravit ćete stepenastu frizuru  kao da ste posjetili frizera,  a ako volite šiške na stranuizostavite ih iz svezanog repa. Svežite kosu gumicom i zatim vrhove kratite škarama.  Dobit ćete kosu ošišanu u slojeve.  Nevjerovatno lijepu stepenastu frizuru.

Gornji sloj kose ošišajte na isti način kao i donji. Prvo uzmite kosu sve do ušiju oko cijele glave pokupite kosu s vrha kao na slici dolje.

Izravnajte kosu u repu i počešljajte je neka bude pravilno raspoređena. Zatim uzmite škare u ruke i vrhovima škara skratite kosu za centimetar do dva, nemojte više ako budete na kraju zadovoljni rezultatom drugi puta skratite malo više kose.

Isto ponovite i s najgornjim vrhom vaše kose. Šišajte kosu sloj posloj. Ako imate šiške njih izostavite ovaj puta.

Evo pra…

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane

Evo nekoliko ideja ako imate viška vremena i volje što možete napraviti od običnog ili ukrasnog papira za Božić. Božićni ukrasi su tu da nas razvesele i razbiju monotoniju u ovim hladnim i sivim danima. Ako ih još sami napravite vrijednost im je još i veća. Ovo su ideje što možete napraviti od papira - ukrase za Božić. Pahuljice od papira koje veselo vise sa stropa ili mali bor od papira uljepšat će vam božićno jutro. Ukrasi za vrata i još Božićnih ukrasa mašnica koje možete staviti na darove za vaše najdraže. Ukrasima od papira možete ukrasiti svoj dom za Božić.Kako da sami šišate dugu kosu i napravite stepenastu frizuru

Vrlo detaljan turtorijal uz kojeg sigurno nećete pogriješiti, i uz kojeg se više nikada nećete bojati škara. Sami ćete odlučiti koliko kratko se želite ošišati, što vam se sviđa a polako ćete se osloboditi straha, i više neće biti problem šišanje i puštanje kose da raste u nedogled. Savjet stvarno što se češće šišam brže mi raste kose, iako nije znanstveno dokazano to je moje iskustvo. Pogledajte turtorijal jer se cura  stvarno potrudila pokazati kako se najbolje stepenasto ošišati. Nije teško, dođe kao osvježenje za dosadnu dugu kosu. KLIKNITE OVDJE DA VIDITE KAKO OŠIŠATI KRATKU KOSU
Za početak operite i osušite kosu fenom kako biste bolje vidjeli dužinu kose i odlučili koliko je želite skratiti. Dakle pranje i sušenje prvo.
Zatim gornji dio kose odvojite od ostatka kose i zakopčajte velikom kopčom na vrhu glave da vam ne smeta pri šišanju, pogledajte sliku ispod.
 Zatim odaberite dio kose na lijevoj ili desnoj strani odakle ćete početi neka bude podjednako kose na obadvije strane …