Koji oblik tijela imam kruške, jabuke, ravnala ili pješčanog sata?


Kruška

Oblik kruške odnosi se na tip tijela kod kojeg su ramena i opseg grudi puno uži od bokova. Bokovi su jače izraženi, stražnjica je punija, a noge su često kratke, jače ili mišičave. Odaberite odjeću koja naglašava gornji dio vašeg tijela, poput one s naglašenim ramenima ili s istaknutim dekolteom, kao i onu koja naizgled umanjuje promjer vaših bokova.Većina žena ima ovaj tip građe sva debljina ide u u noge, guzu i bokove. Poznate pjevačice Beyonce i Jennifer Lopez imaju ovaj oblik građe.


Ravnalo ili banana

Kod žena koje imaju oblik tijela ravnala nema puno razlike između mjera bokova, grudi i struka. Ramena su malo šira, prsa su otprilike jednake širine kao bokovi, a struk nije izražen i samo je nekoliko centimetara uži od opsega grudi i bokova. Nosite onu odjeću koja naizgled razdjeljuje vašu visinu i naglašava struk, poput naboranih topova s volanima, ženstvenih sakoa ili lepršave haljine koja se veže na struku. Poput manenenki nemate izražene obline.


Jabuka

Kod žena koje imaju oblik tijela jabuke, gornji dio tijela jače je izraženiji od donjeg, a to se posebno odnosi na struk koji nije izražen i oko kojeg se najviše debljaju. Trebali biste imati nekoliko komada haljina koje sežu taman iznad koljena, a preporučljivo je nositi i majice s V izrezom.To je najnezahvalnija figura jer sva debljina ide u trbuh. Kate Hudson ima taj oblik tijela. Uz veliku pažnju na prehranu možete imati zavidnu liniju. Prehrana je ključna stavka.

 Pješčani sat

Najženstvenija figura je oblik pješčanog sata kod kojeg je jako izražen struk u odnosu na prsa i bokove. Najbolje će vam pristajati majice s V izrezom koje će umanjiti dojam vaših grudi. To je savršena figura i vama sve pristaje slobodno istaknite svoje obline . Vaše su grudi do 5 cm razlike od opsega  bokova, a struk izuzetno uzak. Kim Kardashian je predstavnica ove građe.



Popularni postovi s ovog bloga

Što znače brojevi na grudnjacima

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane