Zdravlje bez doktora: Moć podsvijesti

Kako popraviti zdravlje
Kako popraviti zdravlje
Donosimo iz knjige Joseph Murphya Moć podsvijesti par savjeta, a prije toga malo o vašoj podsvijesti.
Podsvijest se nikad ne suprostavlja.
Treba imati na umu da podsvijest raspolaže bezgraničnim znanjem i odgovorima na sva moguća pitanja. Ipak, ona se nikada ne suprotstavlja, nikada se ne upušta u raspravu, nikada ne kaže,
"Ne smiješ misliti na taj način".  

Ukoliko joj, na primjer, uputite misli kao što su, "Nisam u stanju to da učinim", "Prestar sam", "Ne mogu ispuniti tu obavezu", "Ne poznajem prave Ijude", ona će uvijek reagirati u skladu sa sadržajem vaših misli i nikako drugačije. Time, dakle, sami sebi uskraćujete sreću i dobrobit i prizivate nemaštinu i oskudicu svake vrste.

Želite li da podsvijest radi za vas, postavite joj pravi zahtjev - suradnja neće izostati. Podsvijest je uvijek u vašoj službi, nadzire rad vašeg srca, ritam disanja, liječi posjekotinu na prstu, usmjerena je ka životu i vječno se brine o vama. lako i sama poseduje svojstveni um, podsvijest usvaja vaše obrasce mišljenja.

Primjer za zdravlje:
  • "Svaki dan vidim napredak i uskoro će mi zdravlje biti bolje nego ikada."
  •  "Svakog dana sam sve zdravija."
  •  "Moje zdravlje se od danas popravilo i uskoro ću se osjećati predivno." 

Ovu jednostavnu rečenicu ponavljajte po nekoliko puta dnevno: ujutro, podne i navečer. Što je više ponavljate prije će vaša podsvijest primiti riječi i pokrenuti sklad vašeg organizma.

Riječi su moćne mogu biti razorne i uništavati vaše zdravlje malo po malo ili se možete okrenuti harmoniji, skladu, ljubavi i sreći koji će vam pomoći u ozdravljenju vašeg organizma. Na vama je da odaberete kojim mislima mislite služiti. Koliko jako želite promjenu?

Nakon mjesec, dva ili prije možda ćete osjetiti zasićenost  ponavljanja ovih riječi, tada ih možete prestati govoriti jer tada vaša podsvijest će učiniti sve moguće da to donese u stvarnost.

Već je odavno poznato da stres utječe na organizam i zdravlje. Odavno su doktori i znanstvenici shvatili da mnoge bolesti potječu od stresa i organizam polagano počne gubiti imunitet i postaje podložan za razne bolesti. Dakle ako negativa okolina utječe na zdravlje i zajedno sa okolinom idu i vaši strahovi, sumnje, patnja, očaj tako i suprotno vrijedi. Ne može samo stres (negativa) utjecati na zdravlje a,  istovremeno misliti da pozitivne misli ne utječu na zdravlje.

Naravno, promjene dolaze polako ali sigurno. Ne čekajte rezultate,jer to će vam donijeti nestrpljivost,  nastojte se prepustiti osjećaju zdravlja, napretka i zadovoljstva kao osobe koja je već zdrava. 
Uz pozitivne misli koje nastojte misliti što češće, odbacite svu tugu, očaj, depresiju ili svađe u vašoj glavi sa nekim osobama. Prepustiti se mislilma mira i napretka i polako ali sigurno će doći u vaš život.

Naravno da ćete uz pozitivne riječi i misli usporedno se liječiti i odlazitit vašem doktoru jer jedno ne isključuje drugo. Misli mira, ljubavi i blagostanja mogu samo poboljšati vaše raspoloženje i unijeti mir u vaš um, to vam može donijeti samo dugoročnu korist. 

Popularni postovi s ovog bloga

Što znače brojevi na grudnjacima

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane