Zakon privlačnosti i novac: Kako privući novac i blagostanje?

Zakon privlačnosti i novac
Zakon privlačnosti i novac
Zakon privlačnosti o novcu utječe kroz to da li ste se rodili u siromašnoj ili imućnoj obitelji i to vas definira kroz vaše djetinjstvo i način razmišljanja o novcu, prilikama i mogućnostima koje imate.

Neki smatraju da knjiga ili film je nedorečena ili napisana za mase ali sa druge strane probudila je maštu milijunima ljudi u svijetu i masi otkrila da postoji nešto što im može poboljšati život, a krije se u njima samima i da su sami odgovorni za svoje stanje u kojem se nalaze tj. njihov obrazac razmišljanja potekao od roditelja, škole, rodbine, susjeda, vijesti, filmova i svega što nas okružuje.

Malo po malo zauzimamo stavove o tome da lli je novac teško zaraditi ili lako?
Ovisno jesmo li rođeni u uspješnoj i bogatoj obitelji ili smo rođeni u obitelji koja zna koliko se teško zaradi novac, a još brže novac nestane na razne račune čim uđe u kuću.

Razmislite što su vam roditelji govorili dok ste bili mali, kada bi poželjeli si kupiti nešto što jako želite. Da li ste odmalena znali da ne smijete previše tražiti i naučeni ste biti strpljivi jer niste htjeli povrijediti osobe koje najviše volite - svoje roditelje.

Naučili ste se živjeti u takvim uvjetima i sa vremenom je to postalno sastavni dio vas. Možda i znate duboko u sebi da to nije u redu i osjećate nepravdu ako si netko može pruištiti više od vas ali više od toga da morate više raditi, zapravo i ne znate što bi drugo moglo pomoći.

Postoji rješenje, kao i dodatni posao što nije lako i morate odvojiti vremena za njega tako morate i za svoja nova uvjerenja.

Svaki je čovjek na ovom svijetu u samom staru rođen da bude uspješan, za život u blagostanju, zdravlju i obilju ali već u prvim danima života počinje upijati uvjerenja svoje okolice i kroz određene godine svog mladog života prima ih srcu i kao svako malo, poslušno i dobro dijete vjeruje svojim roditeljima jer ih voli bezrezervno.

Svako dijete je dio ljubavi i zna samo za ljubav. Svako dijete je rođeno čista srca i duše.
Nisu ni roditelji krivi za to što rade svome djetetu jer i oni sami odgajani su na isti način, većinom i puno gori i samo prenose obrazac ponašanja dalje. Žalosno je što sa siromašnim umom čovjek ne može vidjeti prilike koje mu se pruže u životu jer se boji sramote, uspjeha na koji nije naučen i društvenog odbacivanja ako bi postao imućniji kako bi reagirali postojeći siromašni prijatelji i rodbina.

Čovjek je rob svoje navike i voli sigurnost. Shvaćate da svakoga dana obavljate određene stvari kavu, doručak ili prakticirate ne doručkovati u jutro. Svejedno, provodite naviku svaki dan i to vam je ugodno.

Ljudima je najteže promijeniti samoga sebe. Ako vam i netko kaže da samo trebate promijeniti ne razmišljanje o novcu i da počnete razmišljati o sebi kao uspješnoj osobi, da identificirate sebe kao uspješnog čovjeka. Tu dolazi do lomljenja svega što ste do sada mislili sami o sebi i svega što ćete nastaviti misliti dalje.

Kada bi postali uspješna osoba ne razmišljajući trenutno čime bi se bavili samo da možete kao glumac ući u karakter lika kojeg glumite kako bi se ponašali  drukčije?

Što bi razmišljali drukčije? Kada kupujete inače stvari koje kupujete na koji bi ih način kupovali? Da li bi postojala razlika u stvarima? Da li bi davali novac na drugi način? Što bi tada htjeli raditi?
Gdje bi živjeli da ste imućni? Da li bi imali svoju kuću ili stan?
Kakvu bi odjeću imali na sebi? Da se gledate u ogledalo što bi vidjeli kako izgledate?

Da li bi imali drugo društvo? da li bi vas podržavalo sadašnje društvo? Duboko u sebi znate sve odgovore. Razmišljajte danima kako bi se ponašali drukčije što bi mislili? Neka vam to postane dnevna i večernja okupacija. Svaki slobodni trenutak dok vozite automobil ili ležite u krevetu, razmišljate o sebi kao o osobi koja si može priuštiti stvari koje do sada nije mogla i to je jedan ogroman korak u načinu razmišljanja do sada.

Jednog dana naići će prilika i kada osjetite da je prava za vas zgrabit ćete je za tren jer će u vama živjeti uspješan čovjek koji se mora pokazati i van vaše mašte. I onda ćete reći eto dobio sam povišicu, dobio sam novi posao, dao sam otkaz pa sam našao novi posao...

Tehnika za privući novac i blagostanje:

Na neki prirodan i sasvim normalan način doći ćete do toga da utjelovite onu osobu koju ste mjesecima imali u svojoj mašti i dogodit će se tako prirodno da ćete i pomisliti da bi se ionako dogodilo. A, samo ćete vi biti svjedok što ste radili u svojoj mašti i koliko ste daleko dogurali, od onog prestrašenog čovjeka koji nikad ne bi zgrabio priliku ili bi je zanemario i da mu ponude.

Popularni postovi s ovog bloga

Što znače brojevi na grudnjacima

Super način za stepenasto šišanje kod kuće

Božićni ukrasi od papira prekrasne ideje za Božićne blagdane